login   |    register
Network Talk
For discussions about network-wide site topics, announcments, etc.
Server lag, Domain changes, Cloudflare
JPTRR
Staff MemberManaging Editor
RAILROAD MODELING
#051
_VISITCOMMUNITY
Tennessee, United States
Joined: December 21, 2002
KitMaker: 7,764 posts
IPMS-UK KitMaker Branch: 8 posts
Posted: Sunday, June 14, 2020 - 01:14 PM UTC
Okay, just tried gallery via GALLERY button on site banner and received:
Quoted Text

Server busy, try again shortly.

RussellE
#306
_VISITCOMMUNITY
Victoria, Australia
Joined: June 27, 2010
KitMaker: 3,956 posts
IPMS-UK KitMaker Branch: 5 posts
Posted: Sunday, June 14, 2020 - 01:15 PM UTC
Hi Fred, see above
justsendit
_VISITCOMMUNITY
Colorado, United States
Joined: February 24, 2014
KitMaker: 3,032 posts
IPMS-UK KitMaker Branch: 0 posts
Posted: Sunday, June 14, 2020 - 01:57 PM UTC
At this time... at least for now, the Gallery seems to be loading again. I was able to login using Safari, Firefox, and Google Chrome.

—mike
staff_Jim
Staff MemberPublisher
KITMAKER NETWORK
_VISITCOMMUNITY
New Hampshire, United States
Joined: December 15, 2001
KitMaker: 12,559 posts
IPMS-UK KitMaker Branch: 48 posts
Posted: Sunday, June 14, 2020 - 02:00 PM UTC
Errg... right. I can see now why I kept that outdated domain. Okay easy enough to correct with a little work.

Stand by...
AussieReg
Staff MemberAssociate Editor
AUTOMODELER
#007
_VISITCOMMUNITY
Victoria, Australia
Joined: June 09, 2009
KitMaker: 8,155 posts
IPMS-UK KitMaker Branch: 20 posts
Posted: Sunday, June 14, 2020 - 02:58 PM UTC
I've just logged in to the Gallery via the top banner link, loaded fine for the first time in quite a while.

I checked a couple of old forum threads and the links appear to be working fine.

Cheers, D
RussellE
#306
_VISITCOMMUNITY
Victoria, Australia
Joined: June 27, 2010
KitMaker: 3,956 posts
IPMS-UK KitMaker Branch: 5 posts
Posted: Sunday, June 14, 2020 - 02:59 PM UTC

Quoted Text

Errg... right. I can see now why I kept that outdated domain. Okay easy enough to correct with a little work.

Stand by...



seems to be working again
Johnnych01
_VISITCOMMUNITY
England - South West, United Kingdom
Joined: June 29, 2019
KitMaker: 604 posts
IPMS-UK KitMaker Branch: 0 posts
Posted: Sunday, June 14, 2020 - 09:08 PM UTC
Jim, whatever dark arts, witchcraft or wizardry you used.... Thank you ...
Everything seems to be normal again....
RussellE
#306
_VISITCOMMUNITY
Victoria, Australia
Joined: June 27, 2010
KitMaker: 3,956 posts
IPMS-UK KitMaker Branch: 5 posts
Posted: Tuesday, September 08, 2020 - 01:12 PM UTC
well, it seems that for whatever reason, all my subscriptions have stopped working and so, I have re-subscribed to as many as I can find...

But, I am hoping we can move to the new platform, sooner, rather than later???